تاریخ خبر: ۲۶ دی ۱۳۹۵
۲۵ درصد پروتئین استان لرستان توسط عشایر تولید می‌شود

۲۵ درصد پروتئین استان لرستان توسط عشایر تولید می‌شود

مدیرکل امور عشایری استان لرستان با بیان اینکه ۲۵ درصد پروتئین استان توسط عشایر تولید می‌شود گفت: سالانه ۲۹ هزار تن شیر و ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان لرستان تولید می‌شود.

حاجی مراد بیرانوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد اظهار داشت: جمعیت عشایر استان لرستان بالغ‌بر ۸۴ هزار نفر است که حدود ۵۳ درصد مرد و ۴۷ درصد زن است.

وی با اشاره به اینکه استان‌های ایلام، خوزستان و جنوب لرستان محل کوچ عشایر استان است افزود: عشایر استان مهرماه به این مناطق کوچ می‌کنند و در فروردین و اردیبهشت‌ماه به استان بازمی‌گردند.

مدیرکل امور عشایری استان لرستان بابیان اینکه ۲۵ درصد پروتئین استان توسط عشایر تولید می‌شود عنوان کرد: حدود یک‌میلیون و نیم واحد دامی عشایر استان است که سالانه ۲۹ هزار تن شیر و ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان لرستان تولید می‌شود.

وی ظرفیت پرواربندی عشایر استان را به‌صورت سالانه حدود ۳۰۰ هزار رأس و پرورش عسل را دو هزار فروند دانست و بیان کرد: هزار و ۳۲ تن پشم و کلک، ۱۷ تن روغن حیوانی، ۱۸ تن عسل و ۲۱ تن کشک نیز از تولیدات عشایر استان است.

بیرانوند تصریح کرد: پنج درصد صنایع‌دستی استان توسط عشایر تولید می‌شود که این تولیدات بیشتر به مصرف خود عشایر استان می‌رسد و مازاد آن را در بازار عرضه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بنا است با فنی و حرفه‌ای و میراث فرهنگی استان هماهنگی لازم انجام شود تا عشایر استان در کلاس‌های آموزشی نقش و نگارهای جدید این تولیدات را فرابگیرند.

از همین دسته:

(برای مشاهده تیتر ، نشانگر را یک ثانیه روی عکس نگه دارید)

image image image image

یک دیدگاه